4-6-2007

Zinkend schip bij Spaansen
Lees verder...





25-5-2007

Harlingen krijgt REC

Omrin:
Aandeelhouders stemmen in met bouw REC


Tijdens de aandeelhoudersvergadering van Afvalsturing Friesland NV op 25 mei jl. hebben de Friese gemeenten besloten tot de bouw van de ReststoffenEnergieCentrale (REC) in Harlingen. Een grote meerderheid van de aandeelhouders ziet de voordelen in van de REC.
Lees verder...


12-05-2007

Verdachte Cessna stort neer in Waddenzee

HARLINGEN - In de Waddenzee, circa zeven kilometer ten westen van Harlingen, is zaterdagavond rond 20.30 uur een Duits Cessna-vliegtuig neergestort. In het vliegtuigje zat een persoon, die rond 21.30 uur levend uit het water is gehaald, zo meldde de Kustwacht.
Lees verder...


08-05-2007

Afvaloven toegestaan bij wad

De bouw van een reststoffen-energiecentrale in Harlingen is niet in strijd met het Waddenbeleid. Dat zegt minister Cramer van Milieu naar aanleiding van kritische vragen uit de Tweede Kamer.
Lees verder...




05-05-2007

Overslag verliest terrein in Harlinger haven

HARLINGEN - De overslag van goederen verliest steeds meer terrein in de haven van Harlingen.
Lees verder...



02-05-2007Zo zou de nieuwe snelboot eruit kunnen komen te zien

Doeksen koopt snelboot in Cebu
Rederij Doeksen, de veerdienst tussen Harlingen, Vlieland en Terschelling, heeft op de Filippijnen een snelboot gekocht om de sneldienstcapaciteit naar Terschelling en Vlieland te vergroten. Directeur Paul Melles van Rederij Doeksen reisde vorige week naar de Filippijnen om de koop met de huidige eigenaar “Supercat” te Cebu rond te maken.

Lees verder...